Club van 30

Enkele jaren geleden, ten tijde van het 60 jarig jubileum, zijn we gestart met "de club van 30". Een mooi initiatief waarmee op een alternatieve manier, jaarlijks financiële steun (€ 30 per jaar) wordt verkregen ten behoeve van dringende zaken, binnen onze mooie club VVL. Het aantal leden van 41 was meteen fantastisch! Destijds kwamen de opbrengsten uit bij de activiteiten voor het jubileum jaar. Het jaar erop was het doel van de club van 30, een bijdrage aan de realisatie van het scorebord. Kijk je nu naar ons hoofdveld, dan zie je het prachtige resultaat!

In 2013 is er weer nieuw leven geblazen in onze club van 30. Arjan van der Slegt, Daniel Schmitz en Ruud Smit hebben dit mooie initiatief weer opgepakt. Vanzelfsprekend realiseren wij ons, dat zo maar geld geven er tegenwoordig niet zo snel meer bij is. Toch hopen wij, dat bij een ieder het VVL hart zal spreken. Samen zijn we sterker! Om het nog wat aantrekkelijker te maken kunnen wij de leden van de club van 30 een gratis VVL sjaal aanbieden (zo lang de voorraad strekt). Een unieke en prachtige VVL sjaal, wie wil dat nu niet hebben ? Tevens zal je naam op het bord in de kantine komen te staan.

In 2013/2014 is mede door de club van 30 gezorgd voor schitterende nieuwe dug-outs op het hoofdveld. Er bleef nog een leuk bedrag over en dit hebben we gebruikt voor het opknappen van kleedkamer 3. Het nieuwe doel zal dan ook zijn, het opknappen van de kleedkamers.

IMG-20140210-WA0001VVL sjaal Medium

De leden van de club van 30:

Daniel Schmitz Arjan van der Slegt Ruud Smit Petra Winkels Daniel Bouwman
Anton Smit Bas Smit Bram Perloy Thijs Heering Kyra Smit
Marcelino Elting Dave Welling Bas Bernasco Peter van Dijk Frans & Thea Arts
Loek Arendsen John ter Eijkelder Richard Bernasco Teun Oosterveen Aafje Arts
Frits Meurs Hennes Arts Henry Esman Hidde Botcher Mathy Heering
Jan Arendsen Mykel & Patricia Arts Byenhof AK Techniek Mika Hansen David Berendsen
Hans van Halteren Masselink Bestratingen Bart Driessen Tristan van de Bosch Raymond Smit
Paul Giesen Wilco van Koot Wilfried Kemperman Tonnie van de Berg Peter Steens
Jan Heuvel Joop Giesen Bart Kemperman sr Jansen Food Service Steven Giesen
Ramon Curians Timo Jolink B.Arendsen Bestratingen Tankstation  OOC Glaspunt
Bjorn Bougondier Robin Huntink Bennie Welling Hendrik Bultink

Steun VVL en wordt lid van de club van 30! Voor slechts 30 euro per jaar kunnen we hele mooie dingen doen!