Sponsoren

Sport en sponsoring zijn tegenwoordig nauw met elkaar verbonden. Zoals veel amateurverenigingen kan ook VVL niet bestaan zonder sponsoring. Door sponsoring bij VVL krijgt u de mogelijkheid om uw naamsbekendheid te vergroten en VVL de mogelijkheid om randvoorwaarden voor alle teams te optimaliseren. Wij zijn graag bereid met u te overleggen via welke sponsoring u uw doelgroep het beste kunt bereiken. VVL wil sponsoring voor ondernemers en andere belangstellenden aantrekkelijk maken, door veel verschillende mogelijkheden te bieden.

Binnen VVL kennen we de volgende sponsor- of reclame mogelijkheden:
-- Bordsponsor op het hoofdveld
-- Shirtreclame voor zowel senioren- als jeugdteams
-- Trainingspakken reclame voor senioren- of jeugdteams
-- Sporttassen reclame voor senioren- of jeugdteams
-- Wedstrijdsponsor
-- Vlagreclame
-- Spandoek reclame
-- Flyersponsor
-- Website reclame

Vanzelfsprekend is een combinatie van de sponsor en/of reclame ook mogelijk, en natuurlijk staan we open voor nieuwe idee├źn.

Heeft U belangstelling, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we zo snel mogelijk met u contact kunnen opnemen.

Sportieve groet,

VVL