Algemene Ledenvergadering t.b.v. stemmen fusie - 13 mei (Update)

Nadat eind vorig jaar een ruime meerderheid hun zegen gaf aan de fusieplannen, is het bestuur verder gegaan met het uitwerken van deze plannen. Inmiddels is er veel gebeurd en is FC Bergh geboren.

Volgens de statuten van VVL dient er echter nog wel een definitieve stemming plaats te vinden, om de fusie officieel het groene licht te geven vanuit VVL zijde. Deze zal plaatsvinden op maandag 13 mei om 20.00 uur in de kantine van VVL. De kantine zal vanaf 19.15 uur geopend zijn.

De fusie presentatie en de concept statuten zullen vanaf aanstaande dinsdag, 7 mei, ter inzage, in de kantine liggen.

Alle leden kunnen deze dus vooraf bekijken.
Alle leden vanaf 15 jaar zijn stemgerechtigd.
Ben je jonger dan 15 jaar, dan mogen de ouders / verzorgers de stem uitbrengen (wettelijke vertegenwoordigers).
Ben je verhinderd, breng dan wel je stem uit, door een ander lid te machtigen middels een schriftelijke verklaring met naam en handtekening.

Tijdens de vergadering is een meerderheid van twee derde nodig van de stemgerechtigden voor een besluit. Wordt dit niet gehaald deze avond, dan volgt er op dinsdag 21 mei een tweede ronde. Hierbij is dan twee derde van de aanwezigen nodig voor een besluit.

Gezien het grote belang van deze stemming, vertrouwen we er op dat onze leden gehoor geven aan deze uitnodiging en aanwezig zullen zijn op deze avond.

Mochten er vragen zijn, dan staat het bestuur voor jullie klaar.

Bestuur VVL
Stemmen