Het logo van FC Bergh is bekend!

Met heel veel plezier presenteren we het logo van FC Bergh!

Het is niet alleen een heel mooi logo geworden, maar ook een met een betekenis. Zo heeft het, om het samengaan te symboliseren, elementen uit de 3 fusieclubs meegekregen; De leeuw maakt deel uit van het logo van MvR. Bovendien is deze terug te vinden in het wapen van de gemeente Bergh. De bal neemt een prominente plek in, in het logo van Stokkum. En de V-vorm onder de 3 gekleurde bollen, is geplukt uit het logo van VVL.

Nu we het toch over de 3 bollen hebben. De kleuren ervan refereren aan de clubkleuren van MvR, Stokkum en Lengel. Het samensmelten van de 3 bollen staat symbool voor de fusie. Door deze samensmelting ontstaat er een nieuwe kleur: het blauw van FC Bergh.

De naam 'FC Bergh' is 7 graden gedraaid daarmee straalt het logo snelheid uit. Bovendien lopen de letters omhoog dit duidt op vooruitgang.

We zijn hartstikke trots op ons prachtige logo, dat door zo'n witte achtergrond prima zichtbaar zal zijn op het al even mooie shirt!

Onze dank gaat dan ook uit naar Daniel Schmitz, die met het basisidee kwam en Gaby
Berendsen van Studio Font, die de verdere uitwerking voor haar rekening heeft genomen!

Bestuur,
Stokkum, VVL en MvR