Lid worden?

Voetballen bij VVL, dat kan zo!

We heten je van harte welkom bij VVL. Lid worden is daarom ook geen enkel probleem. Vanaf de K-tjes, de pupillen, de junioren tot aan de senioren voetbalt u met veel plezier bij onze club uit Lengel. Op het mooi gelegen sportpark " ’t Veen " kunt u fanatiek of gewoon voor de lol goed terecht voor een lekker potje voetbal en een stukje plezier en gezelligheid. Voor informatie of vragen: Schroom niet en kom vrijblijvend langs in de kantine, of surf verder op onze website. Namens ons bestuur en de huidige leden hopen wij u snel als nieuw lid te mogen begroeten.

Tevens vind u er ons aanmeldingsformulier. Heeft u vragen, laat dan een bericht achter op deze website, stuur een email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem telefonisch contact op: tel.: 0314-662053

Download hier het aanmeldingsformulier.

Contributie VVL

Contributie:

Bedrag per jaar

Steunend lid

Steunende leden VVL

€15,-

Spelend lid pupillen

Pupillen

€86,-

Spelend lid junioren

€105,-

Spelend lid senioren

€165,-

Spelend lid K-tjes

K-tjes

€55,-

Spelend lid dames

Dames

n.v.t.

Na inlevering van het aanmeldingsformulier zal er contact worden opgenomen, zodat alles geregeld kan worden.

1-4-13 Voetballen Jochem 092