De spelers van VVL 2:


Thuiswedstrijden beginnen om 10.00 uur. 
Trainingen zijn op dinsdag en donderdag van 19.30 uur tot 21.00 uur.


De thuiswedstrijden vinden plaats om 10.00 uur.
Training is op donderdag van 19.15 uur tot 20.30 uur

Trainers/Leiders: Marcel Lenting
Grensrechter: 
Kledingsponsor: Putman Installatietechniek BV & Eurostar Durum Kebap 

VVL 2: De Generaals & het talent uit de jeugd

Toen de wekker zondagochtend ging zal menigeen snel op de telefoon hebben gekeken of de wedstrijd al was afgelast. Het weer gaf er in ieder geval alle aanleiding voor. Wat een wind en regen! Dat bericht kwam echter niet uit Ulft en dus gingen we op pad met 13 man. David was helaas ziek achter gebleven en van Rico hebben we nog steeds niks gehoord. Aangekomen in Ulft zagen we overal een 1 achter onze naam staan. We speelden namelijk op veld 1 en we zaten in kleedkamer 1. Terwijl we onze zwarte groene pakjes aandeden hoorden we de regen buiten kletteren.

Lees meer: VVL 2: De Generaals & het talent uit de jeugd

VVL 2: De Generaals & de prinses met het ‘gekkengetal’

Zondagochtend de 11e van de 11e. Het ‘gekkengetal’ van de Carnaval. Dus ja, de dag begon ook dan ook wel een beetje gek. Ipv de gebruikelijke aanwezig tijd van 9.15 uur, moesten we ons om 8.30 uur melden op Sportpark ’t Veen. De voetbalschoenen hadden 45 minuten minder tijd om op te drogen, want om 9.30 uur zouden we aftrappen in Doetinchem tegen Viod 6. Een ploeg die we kennen van ca 3 jaar terug; zeer goed en sterk, veel individuele kwaliteiten en enkel deze competitie verloren van koploper ’t Peeske. We wisten dus dat we onze borst nat konden maken.

Lees meer: VVL 2: De Generaals & de prinses met het ‘gekkengetal’

VVL 2: De Generaals & De uitblinker van het weekend

Het bevroren veld lag er prachtig bij op zondagochtend in Lengel. Na het succes van ons 35+ team afgelopen vrijdag was de stemming opperbest. De frituur geur in de kantine deed bovendien terugdenken aan die gezellige derde helft vrijdag. Een groot gedeelte van het 35+ team was ook deze ochtend weer paraat om mee te gaan richting Angerlo. Waar de selectie in de wedstrijden tot nu toe altijd groot genoeg was voor 2 kleedkamers, hadden we er nu 14 op papier. Een prima aantal, ware het niet dat we uiteindelijk met 11 man richting het Noorden reden.

Lees meer: VVL 2: De Generaals & De uitblinker van het weekend

Programma - VVL 2