Bestuur

Het bestuur van VVL bestaat uit 6 personen. Hieronder een overzicht met de namen, taken en de contactgegevens.

Alex Knippers
Voorzitter, Onderhoud accomodatie, Coordinator klusploeg

Rick Knippers
Coordinator kleding senioren, Coordinator kantine / schoonmaak

Arjan van der Slegt
Penningmeester, Coordinator sponsoring, Coordinator oud papier

Dave Welling
Wedstrijdsecretaris senioren, Scheidsrechters senioren, Sponsoring

Ruud Smit
Coordinator activiteiten, beheerder website, beheerder social media

Marcelino Elting
Coordinator jeugd

Heb je vragen? Stel ze aan de juiste persoon binnen VVL en we proberen zsm te antwoorden!

VVLVVL 033 Mediummuurlogo
Daarnaast word het bestuur gesteund door een grote groep vrijwilligers. Zonder deze vrijwilligers, mensen die zich belangeloos inzetten voor VVL, kan de club gewoon niet draaien. VVL is hier dan ook erg tevreden mee!

Zo is er bijvoorbeeld de klusploeg die allerlei klusjes in en rondom onze accommodatie regelt. Tevens zijn de vrijwilligers die de schoonmaak doen, die de kleding wassen, in de kantine staan en degene die de jeugd helpen niet te vergeten!