Accomodatie

Sinds 1968 speelt VVL op het huidige sportpark ‘t Veen. In de loop der jaren is het clubgebouw gegroeid en inmiddels spelen de teams van VVL haar wedstrijden op twee speelvelden en kan er tevens getraind worden op een klein trainingsveld. In de komende periode zijn er volop plannen om de accommodatie een flinke opknapbeurt te gaan geven. Deze zullen in de loop van 2014 meer gestalte gaan krijgen. Hieronder een foto impressie van ons huidige sportpark.

accomodatie geheel Medium

Ons sportpark kun je op deze manier eenvoudig bereiken.

Routebeschrijving vanaf afslag A12/A3
Vanaf de snelweg A12 / A3 passeert u de Nederlands/Duitse grens, richting Oberhausen. U neemt vervolgens de afslag Emmerich / ’s-Heerenberg. Aan het einde van de afslag gaat u rechtsaf de N316 op. U volgt de N316 tot aan de eerste rotonde waar je rechtdoor gaat. Bij de 2e rotonde neemt u de 2e afslag, Brede Steeg. Aan het einde van deze straat gaat u rechtsaf de ’s-Heerenbergse weg op richting Lengel/Ulft. Vervolgens neemt u de 2e weg links. Na het “Dorpshuus” aan de linkerkant, kunt u meteen, links, het parkeerterrein van VVL oprijden.

Routebeschrijving vanaf Zeddam
Vanaf Zeddam rijdt men richting 's-Heerenberg en gaat bij het Tolhuis naar beneden de Lengelseweg op. Vervolgens slaat men de eerste weg links af. Rij deze weg als maar door tot men aan de rechterkant het sportpark ziet.

Routebeschrijving vanaf Ulft
Vanaf Ulft rijdt men richting 's-Heerenberg over de Meilandsedijk. Vervolgens krijgt men 2 rotondes deze steek je beide over. Vervolgens neemt men de eerste afslag rechts zodra men Lengel in rijdt. Men rijdt nu ongeveer 300m en na het dorpshuis kunt U de auto parkeren op onze parkeerplaats.