Laatste nieuws

Algemene Ledenvergadering t.b.v. stemmen fusie - 21 mei

Op maandagavond 13 mei was de opkomst van de stemgerechtigden niet voldoende om een geldige stemming te realiseren. Volgende week dinsdag, 21 mei, om 20.00 uur gaan we wederom stemmen. Dan zal er een geldige stemming plaatsvinden op basis van de aanwezige stemgerechtigden. De machtigingen die voor maandag 13 mei zijn ingediend, zijn volgende week niet geldig. Machtigen kan uiteraard, maar dit zal dan opnieuw moeten.

Algemene Ledenvergadering t.b.v. stemmen fusie - 13 mei (Update)

Nadat eind vorig jaar een ruime meerderheid hun zegen gaf aan de fusieplannen, is het bestuur verder gegaan met het uitwerken van deze plannen. Inmiddels is er veel gebeurd en is FC Bergh geboren.
Lees meer...

Wedstrijden MvR in Lengel

Aangezien op de accomodatie van FC Bergh gestart is met de verbouwingen, is een speelveld niet beschikbaar. Stokkum en VVL helpen uiteraard MvR hierbij om toch de wedstrijden volgens programma te kunnen spelen.
Lees meer...

Algemene Ledenvergadering t.b.v. stemmen fusie - 13 mei

Alle leden worden via deze weg uitgenodigd voor de Algemene ledenvergadering op maandag 13 mei in de kantine van VVL. Deze vergadering staat in het teken van het stemmen, aangaande de definitieve goedkeuring van FC Bergh. We starten om 20.00 uur. Verder info volgt zsm op deze website. 
Lees meer...

Het logo van FC Bergh is bekend!

Met heel veel plezier presenteren we het logo van FC Bergh!
Lees meer...

Programma

Agenda

4 mei - VVL oud papier

13 mei - Stemmen fusie

19 mei - Laatste thuiswedstrijd VVL 1

21 mei - Stemmen fusie (indien nodig)

26 mei - Laatste competitiewedstrijd VVL 1

21 juni - Jeugdkamp

6 juli - VVL oud papier